Toprağın Altını Üstüne Getirenler

 

Toprağın Altını Üstüne Getirenler

Konya ovası Türkiye’deki tarım arazilerinin yaklaşık %17 sine ev sahipliği yaparak Türkiye’nin tarımsal üretimde lokomotifliğini üstlenirken, bölgedeki sanayi kuruluşları da Türkiye’deki sanayi üretimlerinin öncülüğünü üstlenme iddiasına sahip. 1974 yılından beri bölgede tarım makineleri üretim faaliyetlerini sürdüren Soil Master, inovatif kurumsal yapısı ve ürün gamı çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Firma bünyesinde tasarımı da kendilerine ait onlarca ürün var.

Soil Master Tarım Aletleri Üreticisi’nden Edinebileceğiniz Tarım Aletleri

  • Toprak işleme ekipmanları
  • Pulluk, kültivator, çizel, rotovatör, disc harrow, kazayağı, çapa makinaları ve bu makinaları ağır/hafif tip çeşitlerine ulaşabilirsiniz.
  • Ekim ve dikim ekipmanları
  • Pnömatik, universal, havalı ve konvensiyonel tipte çeşitli mibzerler ve yedek parçaları firma tarafından hem üretiliyor hem satışı yapılıyor.
  • Bitki koruma ilaçlama ve gübreleme
  • Sprayer ve spreader olarak da bilinen bitki koruma ve yabancı otla mücadelede çiftçilerimizin tercih ettiği dönder ve holder çeşitleri de firmanın sitesinde mevcut. Ulusal ismi fertilizer spreader olan bizim ve pek çok çiftçinin dönder olarak bildiği aletler de ürün olarak firmanın sitesinde mevcut.
  • Hayvancılık ekipmanları ve hasat ediciler

Taşıma, yem karma, süt sağma, bahçe motoru gibi çok çeşitli pek çok ürünü Soil Master garantisiyle temin edebilirsiniz.

Neden Soil Master Firmasını Tercih Etmeliyiz?

Firma diğer tarım aletleri üreticilerinden yenilikçi duruşları ve müşteri memnuniyetine önem vermeleriyle ayrılıyor. Türkiye’de İngilizce opsiyonu bulunan gayet işlevsel ve anlaşılır, az sayıda ki internet sitelerinden birine sahipler. Açıkçası hem tarım aleti üreticisi olup hem ihracat yapan köklü firma sayısı maalesef çok az sayıda. Dolayısıyla firmanın web sitesine göz atmanızı şiddetle öneririm.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güzellik Sırları Bu Sitede Yer Alıyor

Son Dakika Haberleri İçin Güncel Platform

Hayattan ve Hatay'dan Haberiniz Olsun