Maske Çeşitleri

 

Maske Çeşitleri

Salgın döneminde maske, artık herkes için zorunlu bir ihtiyaç olmuştur. Maskeleri küçük dükkanlar bile satmaktadır. Maskeleri küçük dükkanlarda çok ucuza bulabilirsiniz. Ancak maskeyi tek tek satın almak hem zahmetli hem de büyüdükçe daha masraflı olacaktır. Daha ekonomik bir seçenek olan toptan maske çeşitleri, sizi gereksiz masraftan ve zahmetten kurtaracaktır. Siz de en kaliteli ve konforlu maskeler için bu firmanın ürünlerini denemelisiniz.

Cerrahi Maskeler

Cerrahi maskelerin, hem yetişkinler hem de çocuklar için çeşitleri mevcuttur. Medizer cerrahi maske çeşitleri, 3 katlı meltmlown kumaştan imal edilmiştir. Burun tellidirler. Tamamen ultrasonik cerrahi maskeler, cildinizi asla tahriş etmez ve terletmez. Kullanımı oldukça kolaydır. Ultrasonik cerrahi ağız maskeleri 3 katlıdır ve hava geçirgen bir yapıya sahiptir. Ultrasonik dikişlerle imal edildiğinden dayanıklıdır. Bir paketin içerisinde 50 adet ultrasonik cerrahi maske vardır.

Ultrasonik cerrahi maskelerin beyaz, mavi, siyah, renkli ve desenli çeşitleri vardır. Dilerseniz çocuklar için de renkli ve şık maskelerden alabilirsiniz. Medizer maskelerin haricinde de ERA bağcıklı ağız maskesi vardır. Burun tellidir ve paket içerisinde 100 adet vardır. 3 katlıdır ve hava geçirgendir. Bağcıklıdır ve kullanışlıdır.

N95 Maske Çeşitleri

N95 maskeleri diğerlerine göre daha profesyoneldir.

Eğer n95 maske satın almayı düşünüyorsanız, özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Ventilli ve ventilsiz çeşitleri vardır.
  • Cilde zarar vermezler.
  • Kulakları acıtmaz.
  • Hava geçirgendirler.
  • Nefes almayı güçleştirmezler.
  • Lastik bağcıklıdırlar.
  • Kullanışlıdırlar.

N95 maske çeşitleri daha çok fabrikalarda, hastanelerde, bazı işyerlerinde ve tekstil fabrikalarında tercih edilmektedirler. Maskelerin bazıları tek satılır, bazıları 5'li, bazıları ise 10'lu veya 20'li paketlerde satılmaktadır. Maskelerin tamamı belge onaylıdır. Maskeler burun şeklini hemen alır ve burnu kavrar. Yıkanabilir nano maskeler de vardır. Bu tarz bir maske arıyorsanız, firmanın web sitesini hemen ziyaret edin.

N95 maskeler arasında düz beyaz medizer maske çeşitleri de vardır. Tek, 5'li ya da 10'lu paketlerde satılan medizer maskeleri de n95 maske kategorisinde bulabilirsiniz. En kullanışlı ve sağlıklı maskeler için firmayla iletişime geçin.

Ekonomik Maskeler

Gündelik yaşantımızın bir vazgeçilmezi haline gelen maskeler, devamlı olarak satın almak gerekmektedir. Bunun için tam olarak nasıl bir yer olduğunu bilmediğiniz firmalardan maske satın almak yerine, bu firmanın maskelerini satın alın. Hem düz, hem renkli hem de desenli çeşitleriyle aradığınız maskeyi her zaman bulabilirsiniz. Oldukça güvenilir olan sitenin ürünleri de tamamen hijyenik ve sağlıklı ortamlarda imal edilmiştir. Fiyat olarak da çok uygun olan ve dışarıya göre daha kaliteli maskeler üretene firma, son derece güvenilirdir. Alışveriş yaptığınızda, paketiniz size en kısa sürede ulaşacaktır. Dilerseniz telefon numarasından firmayla da bizzat iletişime geçebilirsiniz. Siz de en kaliteli ve konforlu maskeleri satın almak için firmanın İnternet adresini ziyaret edin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güzellik Sırları Bu Sitede Yer Alıyor

Son Dakika Haberleri İçin Güncel Platform

Hayattan ve Hatay'dan Haberiniz Olsun