Doğal Beslenmek İsteyenlere Özel Süt Ürünleri

 

Doğal Beslenmek İsteyenlere Özel Süt Ürünleri

Sivas Şarkışla’da bulunan firma doğal beslenmek isteyenler için özel süt ürünleri üretiyor ve bu ürünlerin online satışını yapıyor. Doğal olan süt ürünleri ev yapımı veya mandıra yapımı ürünler olabiliyor. Böylelikle firmanın köy tereyağı gibi ürünlerini tercih edenler doğal olan ürünleri tüketerek sağlıklı yaşam sürebiliyorlar.

Firmanın Online Satış Yaptığı Yöresel Ürünler

Tamamen doğal olan süt ürünlerinin üretilmesini sağlayan firmanın geniş ürün çeşitliliği bulunuyor. Böylelikle yöresel ürün arayanlar istedikleri ürünleri kolayca bulabiliyorlar. Firmanın yöresel ürünleri arasında tulum peyniri, tereyağı, çeçil peyniri, küp peyniri, salamura peynir, eski kaşar, çerkez peyniri, tereyağlık krema ve küflü peynir yer alıyor. Süt ürünleri dışında firmanın satışta olan ürünlerinden birisi de bal çeşitleri oluyor. Lezzetli ve doğal bal tüketmek isteyenler süzme ve kara kovan ballarından satın alabiliyorlar.

Firmadan alışveriş yapmak isteyenler fiyat incelemesi yaparak sipariş verebiliyorlar. Örneğin tereyağlık krema almak isteyenler tereyağlık krema fiyatları ne kadar öğrendikten sonra uygunluğu görüp satın alabiliyorlar.

Kahvaltılara Lezzet Katacak Tulum Peynirler

Yöresel ürünlerin satışını yapan firmanın ürünleri arasında doğal tulum peyniri de bulunuyor. Bu peynir Bitlis’te üretilerek firma tarafından online satışı yapılıyor. Kahvaltıların lezzetli geçmesini sağlayacak tulum peyniri fiyatları ise kg başına hesaplanıyor. 1 kg tulum peyniri almak isteyenler 54,99 tl ödeme yapıyorlar.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güzellik Sırları Bu Sitede Yer Alıyor

Son Dakika Haberleri İçin Güncel Platform

Hayattan ve Hatay'dan Haberiniz Olsun