Kapadokya’da Tatil Yapmak İsteyenlerin Tercih Edebileceği Otel

 

Kapadokya’da Tatil Yapmak İsteyenlerin Tercih Edebileceği Otel

Nevşehir Göre Beldesi’nde bulunan Kapadokya Hill Otel Kapadokya’da tatil yapmak isteyenlerin tercih edebileceği oteller arasında bulunuyor. Misafirlerine sunduğu imkanlar ve konforlu konaklama fırsatları sayesinde kısa süreli geçmişine rağmen yörede adından söz ettiriyor.



Kapadokya Otelleri

Nevşehir Kapadokya otelleri arasında yer alan otel müşterilerine 43 odasıyla hizmet veriyor. Bu odalar farklı özelliklere sahip olan odalar oluyor ve otelde konaklamayı tercih edenler istedikleri odayı seçerek konaklayabiliyorlar. Oda türleri arasında ise loft, hürrem sultan suit, kral, kral business, aile, deluxe loft, premium suit ve hürrem mağara suit oda türleri yer alıyor.



Kapadokya Balayı

Göre Beldesi’nin ilk oteli olma özelliğine sahip olan otel Kapadokya balayı oteli arayanların tercihine uygun oteller arasında bulunuyor. Balayı çiftleri otelin özellikle kral suit odasında kalma imkanı yaşıyorlar. Son derece geniş olan odada jakuzi keyfi yapabiliyorlar.

Nevşehir Otelleri

Nevşehir otelleri arasında bulunan Kapadokya Hill balayı çiftleri dışında aileler, iş adamları ve turlara katılan kişiler tarafından tercih edilebiliyorlar. Otelde kalan kişiler at safari, Kapadokya turu, deve safari, balon turu ve atv safari gibi aktiviteler yapabiliyorlar.



 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güzellik Sırları Bu Sitede Yer Alıyor

Son Dakika Haberleri İçin Güncel Platform

Hayattan ve Hatay'dan Haberiniz Olsun