Adrese Teslim Araç Kiralama Hizmeti

 

Adrese Teslim Araç Kiralama Hizmeti

Firma İstanbul araç kiralama ihtiyacı olan kişiler için adrese teslim hizmet veriyor. Bu sayede 3 günden uzun süreli araç kiralayacak kişiler adresini firmaya vererek bulundukları yere aracın getirilmesini talep edebiliyorlar. Böylelikle evlerinden çıkmadan araçlarını teslim alıp yolculuklarına başlayabiliyorlar.

Kiralama Yapılabilen Araç Modelleri

İstanbul airport rent a car hizmeti sunan firmanın geniş kiralık araç seçeneği bulunuyor. Bu sayede kiralık araçlardan faydalanmak isteyenler modelleri inceleyerek kişi sayılarına ya da konforlarına uygun olanı seçebiliyorlar. Kiralık araç modelleri arasında ise Clio Touper, Opel Corsa, Dacia Duster, Ford Focus, Hyundai, Volkswagen Jetta ve Toyota Corella gibi modeller bulunuyor.

Araç Kiralamada Şoförlü Hizmet

Firma araç kiralamada şoförlü hizmet de veriyor. İstanbul’a gelenler yapacakları şehirde gitmeleri gereken yerlere şoförlü olan araçlar aracılığıyla gidebiliyorlar. Aldıkları İstanbul rent a car hizmeti sayesinde yaptıkları yolculuk üzerine araç sürme ile ekstra yorulmaktan kurtuluyorlar.

Havalimanında Teslim Edilen Araçlar

Firma İstanbul havalimanı araç kiralama hizmeti de veriyor. Bu sayede uçaktan inen kişiler kiraladıkları aracı havalimanında firma görevlisinden alarak kullanmaya başlıyorlar. Kiraladıkları aracı havalimanında teslim almak isteyenler farklı modellerdeki araçlardan seçim yapabiliyorlar. Bu modeller arasında lüksü sevenlerin tercih edebileceği limuzinler de bulunuyor.

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güzellik Sırları Bu Sitede Yer Alıyor

Son Dakika Haberleri İçin Güncel Platform

Hayattan ve Hatay'dan Haberiniz Olsun