Yaşamanızı Etkileyen Haberlerden Kurtulun

Yaşamanızı Etkileyen Haberlerden Kurtulun

İnternet ortamında insanlar hakkında art niyetli olan haberlerin yayılması son zamanlarda artış gösteriyor. Bu sahte ve iftira dolu içerikleri kişilerin yaşamlarını etkileyerek onların hem özel hayatlarını hem de iş hayatlarını çıkmaza sokabiliyorlar. Bunun firma tarafından verilen haber kaldırma hizmeti kişilerin haklarında yapılan haberlerle ilgili sıkıntılardan kurtulmalarına yardımcı oluyor. Firma haberlerin kaldırılması için haberleri yayınlayan site yöneticileriyle görüşerek talepleri iletiyor. Yapılan görüşmeler sonucunda anlaşılması durumunda da haberler kaldırılıyor.

Yayınlanan Haberler İçin Dava Açılması

İnternette yayınlanan haberler kişilerin maddi ve manevi açıdan zarar görmelerine sebep oluyor. Bunun için kişiler internetten haber kaldırma isteğinin yanı sıra kendilerine bu sıkıntı yaşatan ve asılsız haber yapan kişilerin ceza almasını isteyebiliyor. Firma bunun içinde hizmet veriyor ve kişi adına hukuki yollara başvurarak özür dilenmesi, para cezası verilmesi gibi cezaların yayıncıya verilmesini sağlıyor.

Haberler Nasıl Siliniyor?

Haklarında yapılan olumsuz haberlerin arama motorlarında ve internet sitelerinde yayınlanmamasını isteyen kişiler haber silme hizmetini kullanmayı düşünebiliyorlar. Bunun içinde haberler nasıl siliniyor merak ediyorlar. Firmanın yaptığı ilk iş söz konusu haberin nerelerde yayınlandığını bulmak oluyor. Sonrasında kişilere bu haberleri ve sitelerin listesini sunuyor. Listeye göre de sitelerle gerekli görüşmeleri yaparak silinmesi talebinde bulunuyor. Talebin kabul görmesiyle haberler kaldırılırken talebin kabul edilmemesi veya ciddiye alınmaması durumunda hukuki yollara başvurabiliyor.

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güzellik Sırları Bu Sitede Yer Alıyor

Son Dakika Haberleri İçin Güncel Platform

Hayattan ve Hatay'dan Haberiniz Olsun