Sağlık Bakanlığı Onaylı Psikoteknik Raporu


Sağlık Bakanlığı Onaylı Psikoteknik Raporu
Firma kişilerin sağlık bakanlığı onaylı psikoteknik raporu almalarını sağlıyor. Yolcu taşımacılığı yapan kişilerin alması zorunlu olan bu raporu firma şoförlere uyguladığı psikoteknik testleri sonucunda veriyor. Ayrıca bu rapor ehliyeti alınan kişiler içinde tekrar ehliyetlere kavuşabilmeleri için yapılıyor.
Test Bir Saat Sürüyor
Aksaray psikoteknik raporu alınmasını sağlayan firma tarafından şoförlere yapılan psikoteknik testi yaklaşık olarak bir saat sürüyor. Bu süre boyunca kişilere araç kullanmalarında psikolojik sorun, hafıza sorunu ve dikkat eksikliği sorunu olup olunmadığına bakılıyor. Ayrıca motor becerisi ve sorumluluk gibi kişisel özellikleri bilgisayar destekli uygulamalarla test ediliyor. Yapılan testte sorun yaşanmaması durumunda da psikoteknik raporu veriliyor.
Kişilerin Sahip Oldukları Belgeye Göre Test
Firma tarafından yapılan psikoteknik testi kişilerin sahip oldukları belgeye göre yapılıyor. Test talebinde bulunan kişilerin firmaya ehliyet ve nüfus cüzdanını teslim etmeleri gerekiyor. Sonrasında da teste tabi tutularak sorunlarının olup olmadığına bakılıyor. Bu test yolcu ve yük taşımacılığı yapan kişiler dışında ehliyetine el koyulmuş olan kişiler içinde yapılıyor. Bu durumdaki kişilerde ceza tutanağı ile nüfus cüzdanlarını firmaya vererek test yaptırabiliyorlar.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güzellik Sırları Bu Sitede Yer Alıyor

Son Dakika Haberleri İçin Güncel Platform

Hayattan ve Hatay'dan Haberiniz Olsun