Kadınlar İçin Göz Alıcı Kıyafetler


Kadınlar İçin Göz Alıcı Kıyafetler
2019 yılında üretime başlayan firma kadınlar için göz alıcı kıyafetler tasarlıyor. Özgün desenler ve tarzlara sahip olan kıyafetler kişilerin mutlu ve şık olmasına yardımcı oluyor. Takım elbiselerden pantolonlara, bluz ve tişörtlerden pareolar birbirinden farklı ve eşsiz ürünler web sayfalarında bulunuyor.
44 Bedene Kadar Ürün Satışları
Firmanın kadınlar için ürettikleri pantolon, gömlek, takım elbise, pareo, tişört ve tayt gibi ürünler 36 bedenden başlayarak 44 bedene kadar bulunuyor. Böylece alıcılar beden sıkıntısı yaşamayarak bedenlerine uygun ürünleri sipariş edebiliyorlar. Beğendikleri ürünlerin sayfalarında stokta kalan ürün beden bilgilerini bulabiliyorlar.
Uygun Fiyatlarla Giyim Ürünleri Satışı
Kendi el emekleriyle tasarlayıp ürettikleri giyim ürünlerin uygun fiyatlarla satışa sunuyorlar. Ürünleri beğenen kişiler sayfa üzerinden satış fiyatını görüp fiyata göre sipariş verebiliyorlar. Ayrıca satın alınan kimono veya diğer ürünlerden memnun kalmayan müşterilerine 14 gün içinde iade imkanı veriyorlar. Böylelikle ürünün renginden memnun kalmayanlar ya da beden sıkıntısı yaşayanlar yeni ürünle değişim yapabiliyorlar veya para iadesi talep edebiliyorlar.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güzellik Sırları Bu Sitede Yer Alıyor

Son Dakika Haberleri İçin Güncel Platform

Hayattan ve Hatay'dan Haberiniz Olsun