İzmir ve İlçeleri İçin Psikolojik Destek Hizmeti


İzmir ve İlçeleri İçin Psikolojik Destek Hizmeti
İzmir ve ilçeleri için psikolojik destek hizmeti veriyorlar. Karşıyaka’da bulunan klinikleriyle İzmirlilerin danışmanlık, psikolog ve terapist ihtiyaçlarını uzman kadrolarıyla gerçekleştiriyorlar. İzmir psikolog olarak çiftlerin, çocukların ve gençlerin psikolojik problemlerini kolay bir şekilde çözmeleri için yardımcı oluyorlar.
Online Randevu Alma
Eşleriyle ve eşlerinin aileleriyle sorun yaşayan kişiler için aile terapisi hizmetini evlilik terapistleri aracılığıyla veriyorlar. Yaşanan sorunlar sebebiyle bitme durumuna gelen evliliklerin kurtarılması için kişilere yardımcı oluyorlar. İzmir aile terapisi hizmetinden yararlanmak isteyenler klinikten online randevu alarak görüşmelere yapabiliyorlar. Verilen terapi hizmeti sonrasında da sorunlarından büyük oranda kurtuluyorlar.
Aile terapisi içinde kişilerin evlilik hayatlarında yaşadıkları cinsel problemlerin çözülebilmesi için cinsel terapi hizmetini de sunuyorlar. Kişilerin ilişkilerini etkileyen bu sorunların yok edilmesine yardımcı oluyorlar. Cinsel terapi kapsamında kişilere İzmir vajinismus tedavisi de uyguluyorlar. Bu hizmetleri de aile terapistleri aracılığıyla veriyorlar. Kişiler klinikten destek almak istediklerinde online randevu alarak haftanın 6 günü hizmet alma şansından yararlanıyorlar.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güzellik Sırları Bu Sitede Yer Alıyor

Son Dakika Haberleri İçin Güncel Platform

Hayattan ve Hatay'dan Haberiniz Olsun